Ik heb de opleiding Quantum Allergie gedaan omdat ik graag meer wilde weten over allergieën. Ik weet dat op de gekste manieren allergieën kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld; als je bij het eten van tomatensoep enorme ruzie krijgt met je partner. Het kan ervoor zorgen dat je geen tomatensoep meer kunt verdragen.
Of als je hoort dat je ouders gaan scheiden terwijl je net een heerlijk gebakje voor je neus hebt. Kan het je eetpatroon zo ontwrichten dat eetstoornis kan ontstaan. Of als je zoveel van een poes gehouden hebt dat je nog niet kan verwerken dat die onder de auto gekomen is. Kan je een katten allergie opleveren. Ga zo maar door.

Een allergie is een verstoring bijvoorbeeld voor voedingstoffen, voor wat je via je luchtwegen binnenkrijgt, vaccinaties, geluiden, gedachten en emoties. we worden door van alles beïnvloed, je eigen energie en de wereld om je heen. Alles is energie die zich uitdrukt in trillingsfrequenties. Alles heeft een unieke trilling, jij hebt een unieke trilling. Als je ziek bent is je trilling lager dan als je top fit bent.

Ik heb geleerd hoe je het lichaam kan resetten, zodat de trilling weer genormaliseerd kan worden. De Quantum Allergy in combinatie met de hypnotherapie is een heel krachtige match om je weer in balans te krijgen.

De druppel die de emmer doet overlopen.

Als dat gebeurt kan het zijn dat je je ineens bewust wordt dat je al een tijdje uit balans bent, maar het om wat voor reden dan ook niet hebt opgemerkt. Waar teveel is van het een, is ergens anders een tekort. Balans terug brengen is het in beweging brengen van de energie zodat het weer kan stromen.

Onze voeding kan enorm verstorend werken. Langdurig in aanraking zijn met toxische stoffen. Straling van WIFI, zendmasten, telefoons en Blue Tooth apparaten, electrische apparaten, het telt leuk op als je alles wat straling afgeeft in kaart brengt.

Misschien heb je last van schimmels, bacterieën, virussen of parasieten, die ervoor zorgen dat je ziek wordt. Een koortslip, diarree, ziekte van Pfeiffer, Lyme. Ook kan je verstoort raken door bijwerkingen van medicatie. Er zijn heel veel verstorende elementen te bedenken.

Ook kan een intense schrik, een emotionele shock of trauma je hele systeem ontregelen.

Het is mogelijk het ontregelde systeem te resetten en het tij te keren.

Luister eens naar je lichaam, wordt je eens bewust dat de ongemakken je ergens op willen wijzen. Weet dat we beschikken over een enorm herstellend vermogen en dat we dit kunnen stimuleren. Wil jij je allergieën aanpakken en je leven weer in balans krijgen? Neem dan contact met me op voor een afspraak.