Té veel angst is een probleem.

Als je hele leven in het teken staat van angst of fobie, als je bijna nergens anders aan kunt denken, dan heb je een probleem. Je Amygdala, een deel van je brein, is constant bezig je te herinneren aan die angst. Het ziet overal apen en beren. De delen van je brein die dat hysterische deel horen te kalmeren zijn verschrompelt, er wordt immers toch niet naar geluisterd.

Patronen doorbreken.

Hoe je omgaat met angst, hoe je erop reageert, wat je normaal gesproken doet is een vast patroon van denken en doen geworden. Het eerste waar we ons op richten is jou handvatten geven om patronen te doorbreken. Ik heb allemaal tips en trucjes, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Daarnaast gaan we met behulp van de hypnotherapie je onbewuste overhalen om het té van de angst af te halen en de angst te reduceren.

Verandering begint met een wens.

Hoe stel jij je leven voor, zonder die heftige angst? Wat zou je willen? Het is heel belangrijk om daar over na te denken, om je dat voor te stellen. Als je dat doet, begint je brein ook vast te wennen aan dat nieuwe beeld. Je wilt verandering, die verandering maakt je gelukkig. Het leven wordt leuker, vrijer, blijer, stel je dat eens voor! Door dit te doen begin je al je brein te her-programmeren.

Een fobie is heel goed te behandelen.

Een fobie is een irrationele angst, je weet het zelf heel goed. Maar tocht gaat het met je aan de haal. Het wordt tijd om dat soort mechanieken aan te pakken. Gelukkig werkt de hypnotherapie daar heel goed bij! Gun jezelf een vrij en gelukkig leven. Waar je zelf de regie in handen hebt.

pak je kans op geluk. hypnotherapie fryslan

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.