Neem bange kinderen serieus!
5 tot 30% van de jongeren ervaart een hoge mate van angst, die angst is vaak blijvend en kan zelfs uitgroeien tot een angststoornis. Angst gaat altijd gepaard met piekeren, stress en fysieke processen die ziekmakend zijn.

Hypnotherapie werkt veilig, snel en effectief tot diep in de kern van het probleem.
Kinderen leren snel en makkelijk. Daarom is de directe hypnose voor kinderen zo geweldig.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Wat wil je wel!

Ik vraag kinderen altijd, wat wil je wel!! Ze weten het vaak zelf heel goed. Ook kunnen kinderen zich voorstellen dat alles is zoals ze het willen. Het kritische brein is nog niet zo actief. We gaan samen in kaart brengen wat er allemaal speelt. Wat, waar en waarom. Dan richten we ons op de oplossing. Stel je loopt hier de deur uit en alles is zoals jij graag zou willen, wat is er dan anders?
Dan mogen kinderen in hypnose gaan en daar her-programmeer ik het onbewuste en wijs deze op de wens, de oplossing. Ook krijg je heel veel tips mee.

Hypnotherapie helpt snel, veilig en effectief, vooral bij kinderen. Na één sessie merken de meeste kinderen al resultaat. Ook krijg je tips en oefeningen mee om samen met je kind mee aan de slag te gaan.

Soorten angsten en faalangst.

Waar té voor staat is nooit goed. Angsten zijn heel vaak niet reëel, dat weet iedereen die last heeft van angsten, maar hoe stop je het? Hypnose is de snelste en meest veilige manier om angsten, fobieën en faalangst aan te pakken en te overwinnen.

Wil je meer plezier en geluk in je leven? Wil je van je angsten af? Wil je balans terug in je leven? Wil je niet meer bang zijn voor spinnen of kleine ruimtes? Wil je weer de controle in je leven en groeien en bloeien? Wil jij je eigen kracht weer volop ervaren? Wil jij dat je kind terugkomt in zijn eigen kracht? Wil jij je kind helpen onbelemmerd op te groeien? Heb je tijdelijk hulp nodig? Heb je inzicht en balans nodig? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op.

Moeder van M 9 jaar.

We zijn twee keer bij je geweest en na de eerste keer was M al veel rustiger. Ze was er ook zo blij mee dat je haar handvatten gaf om op school ook zich veilig te voelen. Ze heeft op school iemand die weet wat er speelt en waarmee ze een afspraak heeft gemaakt. Ze hebben een onderling seintje afgesproken, als M dat seintje geeft dan is weet juf wat er aan de hand is en die reageert direct. Dit was al een hele grote stap naar herstel.

Ook heb je haar zelfvertrouwen terug gegeven. Dat laat mijn meisje weer bloeien. Dankjewel.

Moeder van Z 15 jaar.

Z wilde niet meer naar school, hij was zo bang. Hij had 1 x meegemaakt dat hij het gevoel had opgesloten te zitten, er niet uit kunnen. Dat was zo beangstigend geweest dat hij een angst voor school ontwikkelde. Hij ging altijd met buikpijn naar school, maar het werd steeds erger. Die angst is zo naar om te zien, niets wat ik zei hielp. Maar na 3 sessies is mijn kind weer zoals ik hem ken.

Ik vroeg hem of hij zich die periode nog herinnerde. Hij keek me aan en schrok van zichzelf. Hij was het vergeten, het was zo naar de achtergrond gebracht, dat het hem niet meer raakte. Hij realiseerde zich toen ineens ook hoe geweldig deze therapievorm werkt! Het leuke is het went snel, de verandering. Wij zijn 3 maanden geleden bij je geweest!!

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.