Bewuste gedachten kosten je tijd en energie. Creatieve oplossingsgerichte gedachten zijn bewuste gedachten.
Onbewuste gedachten gaan eigenlijk vanzelf en gaan altijd door, ook zonder dat je je er bewust van bent.
Iets wat jij jezelf  aanleert, kost je in eerste instantie tijd en energie, maar na verloop van tijd gaat het automatisch. Denk aan leren fietsen of autorijden. Dat wat je aanleert valt dan van het bewuste deel in het onbewuste deel van je brein. Zo leer je jezelf, gedrag, handelingen, gedachten en emoties automatiseren. Van de 100% gedachten en handelingen op een dag heb je zo’n 5% bewust.

We hebben patronen aangemaakt op deze zes menselijke gebieden.

  1. Denken
  2. Voelen
  3. Doen
  4. Relaties
  5. Lichamelijk welzijn
  6. Creativiteit.

Verander je leven, verander je patronen.

Als je iets wat geautomatiseerd is wilt veranderen, is dat een bewuste gedachte. Verandering begint met een wens. Maar je vervalt zo makkelijk weer  in je dagelijkse routine, dan verslapt je aandacht en doe je de dingen weer onbewust. Dat is de kracht van het onbewuste en het is goed bedoelt, maar het is niet handig als je iets wilt veranderen.  Dan zou je eigenlijk 95% bewuste gedachten willen hebben.
Bewust weet vaak heel goed hoe het moet, maar onbewust werkt niet mee.

Door de hypnose kan ik met je onbewuste in gesprek.

Door de ontspanning en het verleggen van je focus tijdens de hypnose en doordat jij je kritische gedachten negeert, kan ik contact maken met je onbewuste. Ben je in hypnose dan sta je open voor suggesties. Dan kan ik je onbewuste de overtuigende suggestie geven dat het leven alleen maar leuker wordt als je dat patroon doorbreekt en dat nieuwe gedrag manifesteert. Dan hebben we het over dat wat jou gelukkig kan maken, jouw wens.

Bewust en onbewust laten samenwerken.

De delen laten samenwerken, dat is het doel van de hypnotherapie zoals die in mijn praktijk gegeven wordt. Als bewust en onbewust samenwerken en de verandering accepteren en uitvoeren, dan gaat je wens in vervulling.

Wil je een afspraak maken? Mail of bel T 0515 44 35 88

Tijdens een hypnose sessie ben je er bewust bij.

Ik kan je bewustzijn niet uitzetten, gelukkig niet. Wel kun je door diepe ontspanning je onbewuste een beetje openzetten. Je staat toe dat ik in gesprek ga met je onbewuste.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.