Heb je leerproblemen of een negatieve mindset?

Suggestief beïnvloeden ons elke dag. De suggestie van een leerkracht, die je voortdurend wijst op je fouten. De cijfers die bevestigen dat je het niet goed doet. Hierdoor krijgen kinderen de overtuiging dat ze iets niet kunnen. Die overtuiging zie je steeds bevestigd, wishful thinking. Je gooit als het ware de deur dicht, bij voorbaat al. Niets komt meer binnen, je krijgt het niet meer voor elkaar, hoe hard je ook leert.

Concentratiestoornis of spelen er andere dingen?

Stel er is een leerkracht waarmee je kind geen klik heeft, hij weet je kind niet te raken. Of stel je kind heeft het thuis moeilijk en komt op school daardoor niet uit de verf. Er kunnen veel oorzaken zijn van concentratie stoornissen. Stel je kind heeft zich optimaal voorbereid op een toets, maar haalt een heel laag cijfer, het begrijpt er helemaal niets van. De volgende keer gaat hij anders een toets in, gespannen, twijfelend aan zichzelf en met buikpijn. Stel je voor dat het zich herhaalt. Er kunnen heel veel dingen spelen die zich uiten in zichtbaar gedrag namelijk concentratiestoornis of zelfs leerproblemen.

Negatieve spiraal doorbreken.

Van het een komt het ander. Je bouwt spanning op. Je bouwt een negatief zelfbeeld op en ga zo maar door. Dan kan het zijn dat gezien je cijfers jij het label moeilijk lerend kind krijgt. Terwijl dit niet het geval hoeft te zijn, je komt alleen niet uit de verf! Je bent in een patroon terecht gekomen waar je moeilijk uit kan komen.

Hypnotherapie en concentratie en leerproblemen.

Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Heb jij het gevoel dat je niet uit de verf komt? Dat je wel wilt, maar vast zit in een patroon? Heb jij het gevoel dat er meer in je zit en dat je dit graag wilt laten zien? Heb jij voorheen wel goed kunnen leren en concentreren maar is het nu gewoon even lastig?

Dan kan het heel goed zijn dat hypnotherapie je kan helpen die negatieve spiraal doorbreken. Je leven weer op de rit krijgen en weer je volle capaciteit terug krijgen. Je weer concentreren zoals je ooit ook deed of zoals jij het je kunt voorstellen. Weer leren zoals je weet dat je kunt.

Werkelijk de kans is heel groot, dat je erop vooruit gaat. Gun het jezelf.

vertrouwen op het leven.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.