Ik heb weer een aantal workshops en cursussen die ik je graag aanbied! Onderstaand de korte opsomming, als je op de linken klikt krijg je de uitgebreidere versie. Is er iets voor je bij? Geef je dan op en misschien tot ziens!

Zwangerschapscursus:  Een bewuste geboorte.

Wil jij leren hoe je ontspannen kunt bevallen en welke voordelen dat voor jou, je kind en je partner inhoudt? Wil je leren hoe je de regie kunt behouden over je eigen bevalling? Dit is de moderne, Nederlandse Hypnobirthing. Meer info vind je hier. 

Docenten opleiding: Een bewuste geboorte.

Voel je passie voor het hele zwangerschap en geboorte verhaal? Denk je dat jij die passie kunt overbrengen? Voel je affiniteit met het concept Een bewuste geboorte en wil je de cursus gaan geven? Geef je dan hier op.

Workshop: Zelfhypnose

Dit is een heel leuke en leerzame workshop.
De ja de nee. Leer hoe je contact kunt maken met je onbewuste. Dit is een workshop waar je van gaat genieten. Ik leer je een heel handig trucje wat je kunt gebruiken om beter en makkelijker keuzes te maken. Ook vertel ik je hoe we op verschillende energetische manieren communiceren. Meer info vind je hier.

Workshop: Stromend door de overgang.

Deze workshop is voor vrouwen die denken dat de overgang een drama is. Gun jezelf deze workshop en kom erachter dat het eigenlijk een bijzondere overgang is die je ook heel veel kansen biedt.
Weet je dat de overgang eigenlijk heel bijzonder is? Het is je kans om op te ruimen, los te laten en om een wijze vrouw te worden! Je kunt je hier opgeven. 

Drie Workshops over Essentiële olie. 

  1. Basis, de tien meest gebruikte olieen. Meer info vind je hier. 
  2. Essentiele olie voor kinderen. opgeven doe je hier. 
  3. Recepten maken, vul je medicijnkastje met de natuur. Meer info vind je hier.

Workshop: voor ouders van hooggevoelig kind. HSK

Inzicht in je hooggevoelig kind zorgt ervoor dat je je kind beter begrijpt en kunt begeleiden. Ik heb me gespecialiseerd in HSK door mijn eigen kinderen en heb daar in het onderwijs maar ook als therapeut heel veel voordeel van gehad. Meer info vind je hier. 

marijke witbraad. hypnotherapie fryslan