Hypnotherapie bij kinderen werkt, veilig, blijvend, snel en effectief.

Ik ben met hypnose in aanraking gekomen door mijn eigen kind en ben daar nog dankbaar voor. Hypnotherapie is echt veilig voor kinderen en is ongelooflijk effectief. Een kind leert snel het kinderbrein staat ervoor open. Daardoor werkt hypnotherapie ook snel. Kinderen staan open voor suggesties en die sterke verbeeldingskracht werkt in hun voordeel. Ik maak vaak gebruik van verhalen, om positieve verandering aan te brengen. Mijn ervaring als leerkracht en kindercoach is hierbij heel handig. Elke sessie is uniek, afgestemd op leeftijd en problematiek.

Wat speelt er bij een kind?

Dit zijn dingen die regelmatig voorkomen, maar ook andere dingen kunnen aandacht vragen. Voel je vrij om contact met me op te nemen voordat je een afspraak maakt voor je kind. Ik begrijp heel goed dat je vol vertrouwen een afspraak wilt maken.

Aangeleerd gedrag kan ook worden afgeleerd.

Als jij merkt dat je kind; vreemd gedrag vertoond, een negatief zelfbeeld heeft, faalangst of zelfs angstig is, te maken heeft met pesten, verdriet of onzekerheid, als je merkt dat je kind de dingen niet goed kan verwerken, dat het hoofd vol zit en dat hij op school niet uit de verf komt, of als je merkt dat je kind ergens mee blijft rondlopen, kom in actie. Een kind kan goed worden in iets wat niet goed voor hem is, bijvoorbeeld vreemd aangeleerd gedrag, een negatieve overtuiging.

 Kind en opvoedcoach en moeder.

Door mijn ervaring als leerkracht, kindercoach en moeder, weet ik hoe kinderen zich ontwikkelen, hier ervaar ik veel voordeel van. Ik gebruik eigenlijk alleen nog hypnose omdat ik merk dat je met hypnose veel sneller en effectiever verandering kunt aanbrengen.

Wil jij me eerst even in je ogen kijken, even kennismaken? Dat begrijp ik heel goed. Boek gerust een gratis 10 minuten sessie! Marijke

Hypnose voor kinderen vanaf zes jaar.

Bij de eerste sessie beginnen we met een intakegesprek en daarna gaan we over tot de hypnose. Ik maak gebruik van mijn kindercoach vaardigheden en materialen om een kind te laten vertellen wat ze willen en niet meer willen. Als een ver­lan­gli­jstje.

Zeg het maar, niets is te gek, alles mag.

Jongere kinderen coach ik liever via de ouders. Tijdens zo’n coaching sessie gaan we in gesprek over wat er speelt en dan krijg je tips en handvatten mee.

Droomwoordjes is een cursus voor ouders waarin je leert hoe jij je kind kunt helpen.

Ouders weten vaak heel goed wat er aan de hand is, vertrouw je gevoel!

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.