Hypnotherapie voor:

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel van een sessie is niet alleen om jouw problemen op te lossen maar ook om je te begeleiden in het vergroten van jouw emotionele kracht en psychische flexibiliteit. Zodat, mocht je weer eens in zwaar weer komt, kunt putten uit de inzichten, kennis en kracht die je hebt gekregen.

Wil jij begeleiding en ondersteuning bij de dingen waar je tegenaan loopt?

Wil jij bijvoorbeeld;

Natuurlijk werkt het ook voor kinderen:

Voor kinderen kan aan de orde komen bijvoorbeeld;

Medische hypnose.

Voor ziekte en herstel kan de hypnotherapie ingezet kan worden bijvoorbeeld voor;

Hypnose is bewezen effectief.

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor hypnose ook in de medische wereld. Ziekenhuizen, tandartsen, kinderartsen maken steeds vaker gebruik van hypnose. Er komt steeds meer bewijs dat hypnose effectief is bij pijnbestrijding. Ook bij depressie, angst, stress, chronische pijn of vermoeidheid wordt steeds vaker aan hypnotherapie gedacht. Hypnose is een heel bijzondere therapievorm, terwijl jij diep ontspant, vindt op diep niveau verandering plaats.
Ik ben ongelooflijk blij dat de hypnotherapie in het collectief denken komt, omdat ik denk dat we het volle potentieel van deze therapievorm nog niet hebben gezien.

Waarmee kan je terecht bij een hypnotherapeut?

Voor het veranderen van de mindset op HO naar GO!
Voor het krijgen van rust en focus op herstel.
Voor het doorbreken van patronen en gedragsmechanieken.
Voor het aanleren van nieuw gedrag dat voor je werkt.
Voor persoonlijke ontwikkeling en meer levensgeluk.

Klik hier en maak een afspraak.
het gaat om jouw waarheid.

Hypnotherapie als aanvullende of zelfstandige therapievorm beide is mogelijk.

Het is natuurlijk een goed idee om je huisarts of behandelend arts op de hoogte te houden. Jij blijft hiervoor natuurlijk zelf verantwoordelijk.

Je leven in balans.

Allerlei verstoringen kunnen zorgen voor onbalans. Een moeilijke levensfase, verdriet, een allergie, toxische belasting, overgevoeligheid, negatieve of andere belastende gedachten, oude patronen, schaamte, schuldgevoel, aanames, overtuigingen, trauma’s, jeugdherinneringen, maar ook lichamelijk ongemak of ziekte. Je lichaam kan verstoord raken doordat je emotioneel uit balans bent. Daarom is het ook goed om de signalen van je lichaam op te merken en uit te spreken, zelfs als je denkt dat het er niet toe doet.

Ik ben een nuchtere spirituele vrouw met een holistische levensvisie.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.