Hypnotherapie voor:

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel van mijn inzet is niet om jouw problemen op te lossen maar om je te begeleiden in het vergroten van jouw emotionele kracht en psychische flexibiliteit. Zodat je, als je weer eens in zwaar weer komt, kunt putten uit de inzichten, kennis en kracht die je hebt gekregen. Jou rugzak vullen met nuttige informatie, inzichten en tools waarmee je verder kunt. Niet alleen bij dit probleem, ook bij andere issues.

Wil jij:

Natuurlijk ook voor kinderen:

Medische hypnose.

Hypnose is bewezen effectief.

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor hypnose ook in de medische wereld. Ziekenhuizen, tandartsen, kinderartsen maken steeds vaker gebruik van hypnose. Er komt steeds meer bewijs dat hypnose effectief is bij pijnbestrijding. Ook bij depressie, angst, stress, chronische pijn of vermoeidheid wordt steeds vaker aan hypnotherapie gedacht. Hypnose is een heel bijzondere therapievorm, terwijl jij diep ontspant, vindt op diep niveau verandering plaats.
Ik ben ongelooflijk blij dat de hypnotherapie in het collectief denken komt, omdat ik denk dat we het volle potentieel van deze therapievorm nog niet hebben gezien.

Waarmee kan je terecht bij een hypnotherapeut?

Voor het doorbreken van patronen en het aanleren van nieuw gedrag. Voor het onderzoeken naar wat je dwars zit en voor persoonlijke ontwikkeling. We kunnen gebruik maken van een groot aantal therapeutische vaardigheden en methodieken. Ik heb heel veel kennis en ervaring die ik graag inzet voor jou.

Klik hier en maak een afspraak.
het gaat om jouw waarheid.

Hypnotherapie als aanvullende of zelfstandige therapievorm beide is mogelijk.

Het is natuurlijk een goed idee om je huisarts of behandelend arts op de hoogte te houden. Jij blijft hiervoor zelf verantwoordelijk.

De hypnotherapie is gericht op zelfmanagement.

Doordat ik je gerichte informatie, handvatten en oefeningen meegeef kun je zelf aan de slag gaan. Natuurlijk is het voor jou beter als je leert hoe je je eigen processen kunt managen. Ik voel er niets voor om afhankelijkheid te creëren. Ook blijkt uit onderzoek dat mensen tevredener zijn als ze zelf kunnen bijdragen aan het proces van verandering. Het is jouw groei, jouw ontwikkeling die na de sessies gewoon doorgaat. Persoonlijke ontwikkeling of emotionele groei is een transformatie. Vergelijkbaar met de rups die een vlinder wordt, hij wordt nooit weer rups. We maken allemaal in ons leven dit soort periodes door en hebben allemaal wel eens even hulp nodig.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het proces, de dingen waar je aan wilt werken en de richting die we opgaan. Je stelt zelf je grenzen en bent bewust in het proces aanwezig. Als jij de stap hebt gezet om mij in te schakelen, dan zal ik zo professioneel mogelijk hierbij aansluiten. Jou unieke wens is het uitgangspunt, ik zal nooit (nieuwe) problemen creëren. Laten we dit afspreken, we werken samen aan jou persoonlijke ontwikkeling.

Je leven in balans.

Allerlei verstoringen kunnen zorgen voor onbalans. Een moeilijke levensfase, verdriet, een allergie, toxische belasting, overgevoeligheid, negatieve of andere belastende gedachten, oude patronen, schaamte, schuldgevoel, aanames, overtuigingen, trauma’s, jeugdherinneringen, maar ook lichamelijk ongemak of ziekte. Je lichaam kan verstoord raken doordat je emotioneel uit balans bent. Daarom is het ook goed om de signalen van je lichaam op te merken en uit te spreken, zelfs als je denkt dat het er niet toe doet.

Ik ben een nuchtere spirituele vrouw met een holistische levensvisie.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.