Als moeder van hoogsensitieve (HSP) kinderen, als leerkracht en als kindercoach heb ik enorm veel geleerd over hoogsensitieve kinderen en ik heb er veel ervaring mee. Ik ben zelf ook hoogsensitief. Ik merk dat er nog steeds veel mee wordt geworsteld en dat is eigenlijk zo jammer. Je hebt een heel bijzonder kind en ik ben ervan overtuigd dat deze kinderen de wereld een beetje beter maken.

  • Is jouw kind hoogsensitief en wil je daar beter mee leren omgaan?
  • Merk je dat je kind vastloopt vanwege HSP?
  • Merk je dat je zelf vastloopt in de begeleiding van je HSP kind?
  • Wil jij ook leren om hoofd en hart te laten samenwerken?

Workshop voor ouders, verzorgers en leerkrachten van hoogsensitief kind.

Ik geef een workshop over HSP voor ouders, verzorgers en leerkrachten. Je krijgt heel veel informatie over de do’s en dont’s. Ik ga je heel veel praktische handvatten geven over slapen, naar school gaan, leren, je kind beter begrijpen en beschermen.
Ook mag je bij jezelf merken hoe het is om meer vanuit je rechterhersenhelft te leven. Niet alleen ga ik veel vertellen, ook gaan we onderling informatie uitwisselen. En ik laat ik jullie kennismaken met essentiële oliën die speciaal voor hoogsensitieve kinderen heel goed werken.

Deze workshop geeft je inzicht in wat hoogsensitief is.

Aan het eind van deze workshop heb je heel veel tools om mee aan de gang te gaan. Je hebt veel inzichten gekregen en je gaat het gedrag van je kind veel beter begrijpen. Ook kan het zijn dat je je eigen hooggevoeligheid gaat erkennen. Maar vooral mag jij gaan genieten van jouw bijzondere kind en inzien dat deze kinderen een mooie verandering in deze wereld zijn, omdat ze prachtige eigenschappen hebben.

Workshop data 2020/2021

Vrijdag 25 september van 13.00 tot 15.00
Vrijdag 15 januari ’21 van 10. tot 12.00 uur.
Vrijdag 26 maart van 13.00 tot 15.00

Een hoogsensitief kind is een beelddenker.

Maar niet elke beelddenker is HSP. Op school wordt hier niet altijd rekening mee gehouden. Ik heb de opleiding  Dyslexiecoach bij de KPC Groep gedaan, de opleiding “Ik leer anders” om hoogsensitieve en kinderen met dyslexie te helpen. Het brein van een beelddenker werkt anders, hoe dat kan ik je uitleggen. Hierbij maak ik ook gebruik van mijn ervaring als leerkracht.

De beiden hersenhelften optimaal verbinden.

Ons onderwijssysteem is gericht op de linkerhersenhelft, het rationeel, logisch, analytisch denken. Terwijl een HSPér vanuit zijn rechterhersenhelft werkt, hierin zit het gevoel, de intuitie, creativiteit, vrijdenken en chaos. Heb jij jezelf aangeleerd om heel veel te doen met de linkerhersenhelft? Dan ga ik je laten merken hoe fijn het is om ook je rechterhersenhelft erbij te betrekken en daardoor de capaciteit van je brein beter gebruiken!!

Praktische informatie.

Opgeven doe je hier.
De workshop wordt gegeven door Marijke Witbraad.
Hypnotherapeut, gedragstherapeut, gespecialiseerd in HSP en HSK, voorheen leerkracht en ervaringsdeskundige.
Tsjerkewei 24
8581 KB Elahuizen.
0515 44 35 88
Max 10 personen.
€ 35,00 pp
Gaat alleen door bij voldoende deelname.
Wil je meer informatie bel,  0515 44 35 88 Marijke Witbraad. Tot ziens.

Werk jij met kinderen en wil je de cursus graag met je collega’s volgen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Klik hier en maak een afspraak.
pak je kans voor geluk.