Kerntransformatie is en techniek die ik inzet tijdens de hypnose.

Met de kerntransformatie ga je terug naar je kern of je zielniveau. Je kunt het ook ervaren als je innerlijke bron van wijsheid. Het is een hele mooie en liefdevolle manier om te kijken naar gedrag en waarom je het ontwikkelt hebt. Ook als je onverklaarbare pijn hebt is de kerntransformatie prachtig in te zetten.

Kerntransformatie stelt je in staan om onder alle lagen aangeleerd gedrag te kijken en terug te gaan naar je meest pure vorm, je zielniveau. Je bent dit leven begonnen en hebt gaandeweg gedrag aangeleerd en afgeleerd. Je leert van je ouders, de familie, buurt, maatschappij, school, vrienden enz. Aangeleerd gedrag maakt het leven makkelijker maar niet altijd. Je kunt het gevoel krijgen dat je jezelf bent kwijtgeraakt of je zelfvertrouwen ergens bent verloren.

Het kan zijn dat je pijn in je lichaam voelt en niet goed door hebt wat je lichaam je wil zeggen. Maar het duidt natuurlijk wel op iets en dat iets heeft met gedachten en emoties te maken.

Door de kerntransformatie techniek toe te passen kijken we onder het probleem, waarom had je het nodig? Waarom heb je het ontwikkelt. En zo kun je eigenlijk gaan afpellen, door steeds een diepere laag in te gaan. Door dit te doen kom je op het punt dat je contact maakt met je ziel. Die meest pure vorm van jezelf. Op heel diep niveau kun je daar weer contact mee maken. Dat is heel bijzonder. Mensen omschrijven het in woorden, warmte, liefde, rust, maar ook in kleuren, of gevoelens.

Ik ben enorm onder de indruk van deze therapievorm en zet deze graag in. Als alles goed gaat kun je vanuit dit contact de verandering in gang zetten en mensen met een hart vol liefde naar huis laten gaan. Het is een enorme rijke ervaring voor mensen. Heel helend.