Levenscoaching is begeleiding in het proces van verandering. Begeleiding vanuit je eigen kracht naar persoonlijke ontwikkeling.

Levensvragen.

Loop je rond met vragen, of merk je dat je ergens tegenaan loopt? Heb je het gevoel dat je begeleiding nodig hebt om weer vooruit te komen. Heb je inzicht nodig in je proces iemand die inzicht kan geven? Heb je een klankbord nodig of een goed advies?

Door middel van levenscoaching kun je inzicht krijgen in je eigen processen. Bewustwording is een belangrijke eerste stap naar verandering. Want als jij je bewust wordt waarom je dingen doet, dan kan je die processen veranderen.

 • Hoe word jij de beste versie van jezelf.
 • Hoe zet je de eerste stap.
 • Hoe krijg je een betere relatie met je kind?
 • Hoe krijg je weer vat op je handelingen en gedachten.
 • Hoe doorbreek je patronen.
 • Hoe kun je beter omgaan met hoogsensitief zijn.

Verbroken verbinding.

Heel veel pijn wordt veroorzaakt doordat de verbinding verbroken is, met jezelf, een geliefde, je kind, met je passie met de natuur. De verbinding herstellen is een mooi voorbeeld van levencoaching.

Levenscoaching voor ouders.

Als jij dat ervaart, dat de verbinding met je kind verbroken is, weet dat het nooit te laat is. Zet de stap naar herstel, voor jezelf en voor je kind. Ik kan je handvatten geven om de verbinding te herstellen.

Persoonlijke ontwikkeling ervaar je eigen kracht.

Geluk zit in iedereen! Persoonlijke ontwikkeling verhoogt je geluksgevoel. Gelukkige mensen genieten meer en presteren beter, zijn gezonder, hebben zelfvertrouwen, kunnen beter omgaan met stress, kunnen beter omgaan met de moeilijke dingen in het leven. Gelukkig zijn is een innerlijke emotie die je kunt ontwikkelen. Je kunt kiezen voor geluk. Levens coaching is gericht op die keuze, ik zal je steeds wijzen op die optie.

Wijs niet naar de omstandigheden of de mensen om je heen, wijs naar jezelf.

Je kunt de ander niet veranderen maar wel jezelf. Je kunt jezelf ontwikkelen tot de krachtige persoon die jij wilt zijn. Dan kun je beter omgaan met de bewegingen van het leven. Dan ben je niet meer afhankelijk van de ander, dan weet je dat je goed bent zoals je bent.

Kies voor geluk!

Geluk heeft alles te maken met hormonen. Dat klinkt gek maar het is gewoon zo dat als je gelukkig bent dan maakt je lichaam gelukshormonen aan. Positief denken, bewustzijn van stress en relax, omdenken, je gaat weer aan je eigen knoppen staat als je je bewust wordt van deze processen.

Een beroemde quote is; Een reis van 1000 mijl begint met een enkele stap.

Je krijgt coaching op maat, gericht op jouw probleem maar vooral op de oplossing. Het is een persoonlijke ontwikkeling. Je kunt kiezen voor een traject voor 3 tot 5 sessies van 1 uur. 

Klik hier en maak een afspraak.
vertrouwen op het leven.

Hypnose is je bewust worden van je diepere gedachten en emoties.

 • Je blijft de controle houden.
 • Je kunt altijd uit hypnose komen als jij dat wilt.
 • Jij gaat in hypnose als jij dat wilt en jij bepaalt hoe diep.
 • Je wordt je bewust van een diepere laag gedachten en emoties.
 • Je bent heerlijk ontspannen en dat doet je altijd goed.

De wet van de aantrekkingskracht.

Herken je dit? Je wilt een andere auto, je hebt het merk al in gedachten en ineens zie je ze overal rijden. Je bent zwanger en ineens lijkt het alsof iedereen zwanger is. Onze gedachten en overtuigingen bepalen hoe bij de wereld om ons heen zien. Wat wil jij in je leven zien? Dat wat je denkt, komt op je pad.

Bijvoorbeeld, ik ken iemand die heel negatief is. Die altijd uitgaat van het onmogelijke en dat ook altijd bevestigd krijgt. Ze solliciteert maar gaat ervan uit dat ze de baan toch niet krijgt. Ze wil wel verhuizen maar kan het nooit betalen. Ze wil wel op vakantie maar heeft altijd pech. Ze krijgt medicijnen leest de bijsluiter en gaat ervan uit dat ze zieker wordt. Zo staat ze in het leven. Ze krijgt dagelijks bevestigd dat ze gelijk heeft. Zie je wel???

Dit is negatief gebruik maken van de wet van de aantrekkingskracht. Het mag ook anders, je mag elke dag gebruik maken van deze natuur wet. Je stuurt je gedachten naar dat wat jij wilt. Een nieuwe baan, een fijne relatie, alleen leuke mensen tegenkomen, welvaart, gezondheid, herstel, wat jij maar wilt.

Wil je handige tips hoe optimaal gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht?

Tip 1 leg je focus op positieve gedachten.

Tip 2 visualiseer je wens.

Tip 3 spreek jezelf toe met affirmaties.

Wil jij leren gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht?

Boek een levenscoachsessie. T 0515 44 35 88

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.