Medische hypnose kan een reguliere behandeling van een ziekte ondersteunen, het kan ook als zelfstandige therapie ingezet worden.
Met de medische hypnose kun je bijvoorbeeld leren gebruik te maken van twee natuurwetten, de wet van de resonantie en de wet van de aantrekkingskracht. Ook kun je leren anders om te gaan met pijn.
Je kunt leren beter te luisteren naar je lichaam.

De resonantie van herstel.

Als je ziek bent, je zorgen maakt en je niet lekker voelt is de trillingsfrequentie van je lichaam veel lager dan wanneer je top fit en gelukkig bent.  Resonantie kun je leren beinvloeden. Je kunt leren je eigen trillingsfrequentie te verhogen zodat je lichaam zich kan ontspannen en je veel positiever in het leven kunt staan. Deze oefening, de Schumann resonantie, kun je leren en daarna zelf toepassen. Wat je hiermee leert is je lichaam ondersteunen in het proces van herstel en je emoties positief houden!

De wet van de aantrekkingskracht.

Wat is je wens? Heel veel gedachten zijn negatief en bij herstel is dat net niet wat je nodig hebt. Maar voor heel veel mensen valt het niet mee om goed te formuleren wat je wel wilt. Het is heel belangrijk dat je je wens goed formuleert, hiervoor moet je rekening houden met een paar dingen, je gebruikt nooit het woordje niet en je formuleert kort en duidelijk je wens. Wat wil je wel?

Alleen als je ontspant kun je positieve gedachten hebben.

Positieve gedachten verhogen je trilling en dragen bij aan herstel. Denk aan wat je wel wilt, je herstel, stel je voor dat je weer fit en vitaal door het leven gaat. Met behulp van speciale technieken kun je dit leren.

De gezondheid van de mens is verbonden met de natuur.

Zolang er leven is is er kans op herstel en zal het lichaam doet zijn best om te herstellen. Wij kunnen leren dit zelfherstellend vermogen te beinvloeden.
Uit onderzoek blijkt dat de trillingsfrequentie van de aarde helend is. Dat is geen wonder omdat de aarde leven geeft.
Door middel van een speciale techniek kun je leren afstemmen op de frequentie van de aarde en zodoende je zelfherstellend vermogen activeren.
Wil jij dit leren? Maak dan een afspraak.

De Schumann resonantie.

Het menselijk lichaam kan zich afstemmen op de resonantie van de aarde en deze trilling ontvangen. Hierdoor passen processen in het lichaam zich aan, je voelt je sterker en positiever en kunt dit zelf toepassen. Ik leer je deze techniek en als jij die dagelijks toepast zul je de positieve gevolgen in je leven ervaren.

Grote voordelen zijn dat je je zelfverzekerder voelt, meer regie krijgt over je herstel, je positiever in het leven staat en veel meer rust krijgt in je lichaam en gedachten. Deze techniek kan je helpen herstellen op een holistische en liefdevolle manier.

Ons brein als medicijn.

Lichaam en geest zijn één. In de Westerse geneeswijze wordt de knie behandelt of het schouder. In holistiche geneeswijzen is geen onderscheid tussen lichaam en geest. Maar door het scheiden van lichaam en geest ontstaan verstoorde denkpatronen die de werkelijke heling in de weg staan. Het is heel belangrijk om alle signalen van het lichaam serieus te nemen en te leren luisteren naar je hart.

Ziek van stress.

Stress is dé ziekmaker van deze tijd. Heel veel mensen krijgen een burn-out of een depressie. Langdurige stress kan je flink ziek maken. We kunnen best even stress hebben, maar moeten na stress ontspannen om te herstellen. Ik kan je hierbij heel goed begeleiden met allemaal tips en handvatten. Met hypnose kun je ongelooflijk effectief ontspannen en herstellen van stress.

Medische hypnose werk o.a. bij

SOLK onverklaarbare aandoeningen.

Ik denk dat “aandoeningen”verklaarbaar zijn. Elke pijn of ongemak is een signaal van het lichaam, maar kan ook aangeleerd gedrag zijn. Je kunt door je aandacht te focussen en te luisteren erachter komen wat je lichaam je te melden heeft. Dit is een mooie ontdekkingsreis naar binnen. Lees hier meer. 

Klik hier en maak een afspraak.

Ons lichaam is zo wijs luister er eens naar.

Ons lichaam geeft signalen als iets niet goed gaat. Als je niet reageert worden de signalen steeds luider. Luister je dan nog niet dan wordt je ziek.
Wil je beter leren luisteren naar de signalen en wil je leren jezelf te herstellen?
Wil je leren liefdevol contact maken en een je eigen beste vriend(in) zijn?
Maak dan een afspraak. 

medische hypnose

Gedachten kracht.

Energetische beinvloeding van het lichaam door het brein is wetenschappelijk aangetoond. Het brein is in staat de chemie te veranderen, zelfs het DNA te veranderen. Als je dat weet dan weet je ook dat je meer aan je eigen knoppen staat dan je denkt. Jij bent in staat je gedachten te bepalen, te veranderen. Als je daarbij hulp nodig hebt, maak een afspraak en gun jezelf een positieve herstellende mindset.