Ik neem voor elke sessie ruim de tijd, een sessie kan 90 minuten duren.
Elke sessie start met een gesprek. Bij de eerste afspraak hoort daar ook het invullen van het intakeformulier bij. Ik vraag altijd even kort hoe je leven verlopen is tot nu toe en dan gaan we over tot wat er nu speelt.

Verandering begint met een wens. 

Je hebt vast ook nagedacht over wat je wel en niet meer wilt. Dat is het uitgangspunt van gesprek en van de therapie. Als ik het idee heb dat ik genoeg informatie heb om over te gaan naar de hypnose, dan vat ik samen wat we net besproken hebben en als je het eens bent met de samenvatting als ik goed verwoord heb wat je wilt, dan gaan we over tot de volgende stap. Ik vraag je of je in hypnose wilt gaan.  Tenzij je komt voor een coaching sessie dan verloopt de sessie anders.

Jij besluit om in hypnose te gaan. 

Daar heb ik niets over te zeggen, je bent en blijft de controle houden. Je bent en blijft bij bewustzijn, je bent niet weg en je kunt alles horen wat ik zeg. Je kunt altijd de hypnose verbreken. Ik kan je naar de hypnose toe begeleiden, jij bepaalt of je in hypnose gaat en hoe diep je gaat.
Als je besluit om in hypnose te gaan, dan start dat proces dan.

Hypnose sessie afronden. 

Om de sessie af te ronden haal ik je uit hypnose. We bespreken de sessie kort even na. Daarna ronden we af met de betaling en het eventueel maken van een volgende afspraak en dan mag je naar huis gaan.

Je kunt alles doen wat je wilt. 

Maar het kan ook heel fijn zijn om nog even tijd voor jezelf te nemen. Je bent namelijk nog een tijdje heerlijk ontspannen en mag daar nog even van genieten. Het is eigenlijk best zonde om direct weer volop in de drukte te stappen, maar het kan wel.

Als je ervoor kiest om bijvoorbeeld nog even te wandelen en de sessie te overdenken dan is dat voor het proces van verandering heel positief. Je hebt een therapeutische sessie gehad en bent met verandering in je leven bezig. Je mag jezelf de tijd gunnen even te overdenken en het te laten landen.

Hypnotherapie is een heel bijzonder therapievorm. 

Je ligt ontspannen in een relaxstoel en gaat in hypnose en ondertussen verandert er iets op onbewust niveau. Het kan heel ingrijpend zijn wat er aangeraakt wordt, het kan je leven behoorlijk veranderen. Het kan zijn dat je inzichten krijgt, dat je dingen naar boven laat komen die je diep raken. Herinneringen zijn er nog en ondanks dat je die eerder hebt beleefd kunnen ze je diep raken. De verandering is altijd positief en toch even wennen.

Het kan zijn dat je na een sessie best even een paar dagen uit balans bent, is natuurlijk niet zo raar. Hou daar gewoon alvast rekening mee. Ook als je meerder sessies nodig hebt, neem die tijd voor transformatie. Gun jezelf de tijd om regelmatig met de aandacht naar binnen te keren. Gun jezelf de tijd om het proces optimaal te beïnvloeden door ook tussen de sessies door eraan te werken.

Neem de tijd voor verandering. 

Het is niet altijd te voorspellen hoeveel sessies je nodig hebt. Dat is afhankelijk van een aantal factoren die je vooraf niet kunt inschatten. Een onzekere factor is bijvoorbeeld of je in hypnose gaat en hoe diep. Maar gelukkig weet ik goed waar ik op moet letten en zal ik je zo goed mogelijk begeleiden. Maar als jij besluit dat het tijd is voor verandering en je kiest voor deze therapievorm en je staat positief open voor verandering dan mag je deze periode nemen om die verandering die jij zo graag wilt in te gaan.

Open mind hypnotherapie. 

Kom met een open mind en ervaar deze mooie therapievorm. Ik ontvang je met open hart.

Tot ziens. Marijke Witbraad.

Klik hier en maak een afspraak.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.