Paniekaanvallen beginnen klein, maar kunnen snel een groot probleem worden. Dat komt omdat paniekaanvallen als enorm choquerend ervaren worden, mensen denken zelfs dat ze doodgaan als ze een paniekaanval hebben.

Paniekaanvallen slaan toe. Paniekaanvallen kunnen steeds vaker voorkomen omdat je angst voor paniekaanvallen ontwikkelt. Je wilt ze ontwijken en voorkomen. Je bent er steeds mee bezig, je hebt gedachten als; als het maar niet weer gebeurt, stel dat ik een paniekaanval krijg, wat moet ik doen als ik een paniekaanval krijg. Dan ben je steeds bezig met dat wat je niet wilt. En je roept het als het ware op. Je maakt negatief gebruik van de wet van de aantrekkingskracht.

Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Hypnotherapie helpt bij paniekaanvallen.

De therapie is individueel gericht op jouw probleem. Hoe werkt dat bij jou? Word jij getriggerd door een woord, geluid of ding, dan halen we die trigger daarvan af. En wordt dat woord, geluid of ding weer een gewoon iets.

Voel jij paniekaanvallen goed aankomen, dan kunnen we ervoor zorgen dat je iets leert om ze te stoppen. Zodat jij de controle terugkrijgt. Krijg jij paniekaanvallen als je in een ruimte bent waar je niet zomaar uit kunt, dan krijg je het vertrouwen terug in jezelf. Je krijgt een rustpunt diep verankert in jezelf waar je vertrouwen vindt.

We gaan jouw denkpatroon aanpassen en verkeerde interpretaties uit je systeem halen. We gaan angst en paniek loskoppelen van de situaties en er rust en daadkracht voor terug plaatsen. We gaan je sterk en weerbaar maken zodat je alle situaties weer aan kunt. Vaak zijn 1 tot 3 sessies voldoende.

Ook krijg je oefeningen en tips mee die je zullen helpen je eigen emoties te managen!

Klik hier en maak een afspraak.

Bijna 20% van de Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met een angststoornis. Vrouwen vaker dan mannen. Het kan je leven beheersen. Iedereen is wel eens bang, de stress die je dan voelt is in staat je leven te redden! Maar wat ons brein doet is die angst koppelen aan andere dingen. Of die herinnering ineens heftig herbeleven doordat iets doet denken aan dat moment van heftige angst. Het brein gaat met je op de loop.

We kunnen het brein gelukkig als het ware resetten! Vooral met hypnotherapie heb je grote kans op herstel!

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.