Kijk ook bij de pagina die je aanspreekt heel vaak staan daar ook recensies.

Onverklaarbare pijn.

Na jarenlang bij artsen gelopen te hebben, allerlei onderzoek heb ik gehad. Heel veel vervelende en belastende onderzoeken, maar niets hielp. Ik was ten einde raad. Ik was ook zo bang voor heel enge ziektes. Ik had het gevoel dat er iets op mijn maag zat, daar voelde het zwaar en het belemmerde me met slikken. Ik at weinig en alleen vloeibaar eten. Het beheerste mijn leven al jaren.

Jij keek heel anders naar mijn pijn, jij keek ernaar alsof het iets emotioneels was. Jij hebt het behandelt en jij hebt ervoor gezorgd dat ik inzicht kreeg in waarom ik deze pijn had. Je hebt me geholpen in te zien dat ik mijn verdriet niet verwerkt had, maar doorgeslikt. Je hebt me geholpen mijn verdriet te uiten en het een plekje te geven. Je hebt me geholpen mijn verdriet te voelen zonder ervoor te vluchten. Er was maar 1 sessie nodig om de pijn uit mijn maag te laten verdwijnen! Ik ben je zon ongelooflijk dankbaar. Vrouw van 63 D v G.

Dyslexiepowersessie.

Hallo Marijke,

Ik wil je bij deze nog bedanken voor de fijne en rustige manier, waarop je samen met Maaike de problemen in kaart hebt gebracht. Ik heb de hele week nog geen verdrietig meisje gezien. Zelfs niet toen ze zich zeer had gedaan en toen ze een beetje ruzie had met de jongste (die nog wel eens bot uit de hoek kan komen). Dat waren de laatste tijd zeker aanleidingen om erg verdrietig te zijn en erin te blijven hangen zonder dat ze wist waarom. Meisje van 11. H.J.

Stoppen met roken.

Nu twee weken verder na de sessie bij jou…. En ik ben er zo van onder de indruk! Het gaat me zo gemakkelijk af met het niet-roken!!! Ik had echt niet verwacht, maar ben er zo blij mee!!

Voorbeeld; van de week ging een collega van me naar buiten om te roken, normaal ging ik samen met haar. Ze begon zo van: ah ga even mee, ik vind t niet leuk hoor dat je bent gestopt! (Beetje gekheid) Maar ik voelde ook niet de drang van…ik moet er eigenlijk ook bij zijn. Helemaal niks, gewoon rustig blijven zitten en kletsen met de andere collega’s. Terwijl ik anders niet wist hoe snel ik mijn brood op moest eten, om maar even naar buiten te kunnen.

Ik vind het echt wonderbaarlijk wat je doet hoor!  Ik heb al mond-op-mond reclame gemaakt voor je, want iedereen was hartstikke nieuwsgierig van hoe en wat! W.K

Stoppen met roken 2

Ik ben op 4 mrt jl. bij Marijke geweest voor een stoppen met roken sessie. Het gesprek en de sessie verliep goed, Marijke is een vriendelijk persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Eenmaal thuisgekomen, had ik nog drie sigaretten. Eentje heb ik opgestoken, maar vond ik niet lekker en stinken. De rest heb ik weggegooid. Nu niet eentje meer aangeraakt. Voel me goed, merk nu al dat ik veel meer lucht heb, energieker ben. En ik mis de sigaret ook niet zozeer. Het enige wat ik heb is nog wat innerlijke onrust maar ook dat schijnt wel te verdwijnen. Ik voel me in ieder geval, dankzij Marijke, wel sterk in het niet-roken!!

Stoppen met roken en meer.

Ik ben haast kind aan huis. Ben met beide kinderen een keer bij Marijke geweest en dat heeft zeker geholpen. De kinderen zijn ook volledig op hun gemak bij haar.

Ondanks die goede ervaring was ik zeer kritisch toen ik voor mezelf ging om te stoppen met roken. Ik had de afspraak gemaakt maar zat op dat moment niet lekker in mijn vel. Alles al geprobeerd om te stoppen in de afgelopen 32 jaar. Op dit moment ben ik al meer dan 10 weken van het roken genezen. Natuurlijk wil ik af en toe wel en ik mis het soms maar ik kan daar goed mee omgaan en weet ook dat ik me zo verschrikkelijk veel beter voel dan eerst

Kort lontje.

Een mooie krachtige jonge vrouw, zelfstandige, werkt met dieren. Ze had een kort lontje en wilde eraf. Ze schaamde zich ervoor. Ze kon heel goed uitleggen hoe het bij haar werkte en maakte het heel visueel voor me. Ook wist ze heel goed hoe ze het wel wilde. De oplossing. Na de eerste sessie kwam ze terug en was helemaal in de war. Ze was niet één keer over de rode gegaan, maar in plaats daarvan begon ze nu te huilen. Dat was ook niet wat ze wilde. Ik was zo blij met dit resultaat. De invulling van die “over de rode” momenten was het enige wat nog gedaan moest worden. Nog één sessie en het was klaar. Ze was zo gelukkig!!

Balans in je leven.

Ik was zo uit balans, van het padje en helemaal van m’n stuk. Na één sessie ben ik er weer. Alsof ik nieuwe ogen heb of alsof de wereld is opgepoetst, ik zie alles helder, geniet er weer van en voel me zo ongelooflijk sterk!! AW

Kindersessie zindelijkheid.

Ik ben 1X bij Marijke geweest. Ik vond hypnose leuk. Ik ben droog!! Ik heb niet meer in mijn slaap in bed geplast!! En ik heb mijn magische dier bij me, hij helpt me altijd. BdJ 9 jr.

ADHD-powersessie.

Ik ben één keer bij Marijke geweest en had direct veel rust in mijn hoofd, ik kan me beter concentreren en voel me veel gelukkiger. Ik heb nog wel ADHD maar niet meer die rommel in mijn hoofd. Zo is het beter. RvK 11jr.

Leerproblemen.

Ik ben 2X bij jou geweest. Ik vond het fijn en het heeft me goed geholpen. Ik merk dat ik me beter kan concentreren. Ik kan in de klas geluiden en prikkels buitensluiten. Ik kan in mijn hoofd alles beter ordenen en terugvinden voor een toetst. Ik merk dat ik me sterker voel en niet meer zo faalangstig. AW 19 jr.

Burn-out.

Klik hier en maak een afspraak.
marijke witbraad. hypnotherapie fryslan

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.