Uniek in Nederland!  
Stoppen met roken in één dag.
De kans is ongelooflijk groot dat je één keer stopt!
Gun jezelf een leven met vrijheid en gezondheid.

Gun het jezelf. Pak deze kans!! De kans is ongelooflijk groot dat ook jij stopt met roken. Dit is echt uniek. Stoppen met roken in één dag! Er zijn je al zovele voorgegaan.  Maak een afspraak!  

Hoe is het mogelijk; stoppen met roken in één dag.

Het is mogelijk omdat ik me verdiept heb in rookgedrag en omdat ik veel ervaring heb met deze sessie. Ik weet dat roken veel meer bepaald wordt door gewoonte gedrag dan door nicotine verslaving, daar ligt dus de nadruk op. Je rookt grotendeels onbewust, volgens een vast patroon. Ook heb je er bepaalde emoties verbonden aan roken, bijvoorbeeld, stress of gezelligheid. Dat zijn triggers om te gaan roken, dat is bij iedereen weer anders.

Drie redenen waarom het werkt!

  1. Elke sessie is uniek. Het gaat om jouw manier van roken, jouw woorden, emoties én jouw reden om te stoppen!
  2. Ik gebruik de directe hypnose gebruik. Dat is een diepe hypnose.
  3. Ik heb heel veel ervaring!

Wil jij stoppen met roken? Ben je bereid om in hypnose te gaan? Ben je ervan overtuigd dat deze therapievorm je gaat helpen? Weet je dat je het in je hebt om te stoppen met roken. Wil jij echt hartstochtelijk graag stoppen met roken? Maak dan een afspraak!

Wat moet je doen, om te stoppen met roken?

  • Echt willen!
  • Een afspraak maken voor een sessie; stoppen met roken in één dag
  • Na de kennismaking gaan we in gesprek over jouw unieke manier van roken, jouw rookpatroon.
  • Daarna wil ik weten waarom je wilt stoppen met roken, jouw wens.
  • Dan ga je in hypnose………. dan begint de therapie.
  • En dan is de kans héél groot dat jij, net als al die anderen, de deur uitloopt en gestopt bent met roken!!!!!

Wat kost een sessie; stoppen met roken in één dag.

Wat is het je waard, een leven zonder roken.
Hoeveel kost roken je maandelijks?
Het kan snel uit stoppen met roken.

De kosten zijn € 150,00.

 

Binnen hoeveel tijd heb je dat terug verdient?
Deze sessie kan uit, je investering heb je zo terug verdient.

Ervaringen van anderen.

Toen ik zag dat mijn oude vriend gestopt was met roken, dacht ik direct, dat wil ik ook! Ik heb een afspraak gemaakt. Ik voelde het direct, ik ben gestopt met roken. S.S 58 jaar.

Ik durf het bijna niet te geloven, ik ben er zo ongelooflijk blij mee. Ik ben gestopt met roken. Straal als een kerstboom, zo gelukkig ben ik!! 34 jaar gerookt!
D d V. 54 jaar.

Ik heb vanaf mijn 15e gerookt. Wilde al heel lang stoppen maar het lukte niet. Was er zo klaar mee! Na 1 sessie ben ik gestopt! Ik voel me zoveel fitter!
J. M. 73 jaar.

Ik heb maar 1 sessie nodig gehad om te stoppen. Ik heb het aan iedereen verteld die het wilde horen!! Ik had een stapeltje visitekaartjes meegenomen en heb die allemaal uitgedeeld. Dit gun je iedereen!
J.S 38 jaar.

Ik geniet van de tijd die ik nu over heb voor andere dingen. Ongelooflijk hoeveel tijd ik heb weggerookt!! Ik geniet van mijn vrije tijd!!
MvW 57 jaar.

Ik heb een paar dagen bijna hyperventilatie gehad na de sessie. Dat kwam omdat ik nu alleen maar heerlijke verse zuurstof inademde. Ik was duizelig van geluk! Levensenergie stroomt door me heen. Ik ben gestopt. Geweldig!!
Z.V 62 jaar.

Lees meer over Kamerlid die stopte met behulp van hypnose! 

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.