Uniek in Nederland!
90% stopt in één keer!
Gun jezelf een leven zonder roken!!

Pak deze kans!! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om te stoppen. Dit is echt uniek. Stoppen met roken na 1 hypnose sessie! Echt waar 90% stopt na 1 sessie! Maak een afspraak! 

Hoe kan dat?

Dat kan omdat het een unieke sessie is! Het gaat om jouw manier van roken, jouw woorden, emoties én jouw reden om te stoppen! Dat brengen we allemaal in kaart… en dan ga je in hypnose en dan kan het dat je een uurtje later de deur uit loopt en dat je gestopt bent met roken! Ook kan het omdat ik de directe hypnose gebruik. Een makkelijke manier om diep in hypnose te gaan.

Wil jij dit ook? Ben je bereid om in hypnose te gaan? Ben je ervan overtuigd dat deze therapievorm je gaat helpen? Weet je dat je het in je hebt om te stoppen met roken. Wil jij hartstochtelijk graag stoppen met roken? Maak dan een afspraak!

Wat moet je doen?

  • Ben jij bereid in hypnose te gaan?
  • Je klikt op de knop hieronder en maakt een afspraak.
  • Je komt op de afgesproken tijd in mijn praktijk.
  • Dan gaan we eerst in gesprek over jouw unieke manier van roken.
  • En de reden waarom je zo graag wilt stoppen, heel belangrijk!
  • Dan ga je in hypnose………. dan overtuig ik je onbewuste dat een leven zonder roken alleen maar voordeel heeft.
  • En dan is de kans héél groot dat jij, net als al die anderen, de deur uitloopt en gestopt bent met roken!!!!!

Wat gaat dat kosten?

Wat is het je waard, een leven zonder roken.
Hoeveel kost roken je maandelijks?
Het kan snel uit stoppen met roken.

De kosten zijn € 150,00. 

Binnen hoeveel tijd heb je dat terug verdient?
Hoe ziet jouw toekomst eruit zonder roken?

Klik hier en maak een afspraak.

Ervaringen van anderen.

Ik durf het bijna niet te geloven, ik ben er zo ongelooflijk blij mee. Ik ben gestopt met roken. Straal als een kerstboom, zo gelukkig ben ik!! 34 jaar gerookt!
D d V. 54 jaar.

Ik heb vanaf mijn 15e gerookt. Wilde al heel lang stoppen maar het lukte niet. Was er zo klaar mee! Na 1 sessie ben ik gestopt! Ik voel me zoveel fitter!
J. M. 73 jaar.

Ik heb maar 1 sessie nodig gehad om te stoppen. Ik heb het aan iedereen verteld die het wilde horen!! Ik had een stapeltje visitekaartjes meegenomen en heb die allemaal uitgedeeld. Dit gun je iedereen!
J.S 38 jaar.

Ik geniet van de tijd die ik nu over heb voor andere dingen. Ongelooflijk hoeveel tijd ik heb weggerookt!! Ik geniet van mijn vrije tijd!!
MvW 57 jaar.

Ik heb een paar dagen bijna hyperventilatie gehad na de sessie. Dat kwam omdat ik nu alleen maar heerlijke verse zuurstof inademde. Ik was duizelig van geluk! Levensenergie stroomt door me heen. Ik ben gestopt. Geweldig!!
Z.V 62 jaar.

Lees meer over Kamerlid die stopte met behulp van hypnose! 

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.