Een leven zonder stress bestaat niet. Maar de hoeveelheid stress die we tegenwoordig ervaren is intens. Het is geen wonder dat zoveel mensen burn-out raken. Je kunt stress managen met de EFT. De Emotional Freedom technique.

EFT.

EFT is een heel simpele en uiterst doeltreffende manier om je emoties onder controle te krijgen. Je tikt met je vingers op acupunctuurpunten om de energie weer te laten stromen. Je hersenen krijgen weer volop bloed, je richt je aandacht naar binnen en je kunt weer helder denken. Cortisol wordt afgebroken, je organen komen kunnen weer functioneren je kunt gaan herstellen van stress.

EFT techniek is simpel en doeltreffen.

Daar hou ik van. Ik geef mensen graag de EFT mee omdat het zo goed werkt en omdat ze het zelf altijd en overal kunnen toepassen. Ik leer je de techniek, je krijgt informatie van me mee waar je thuis mee aan de slag kunt.

EFT en essentiële olie.

De combinatie is goud waard. De essentiële olie die ik kies is speciaal uitgezocht voor jou. De geur en de EFT koppelen is een extra boost voor je brein. Je kunt EFT inzetten voor, stress management, angst en fobie, paniekaanvallen, hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen, emotionele onbalans. Voor jezelf en voor je kind. Je hebt het altijd bij je en het kost je maar een paar minuten.

Wil jij EFT leren inzetten?

Maak een afspraak. Bel 0515 443588