De Virtuele maagband is een reeks sessies die veel meer zijn dan alleen het plaatsen van de maagband. Het zijn sessies waarin we de diepte ingaan op zoek naar de diepere oorzaak van overgewicht. Niemand krijgt bewust overgewicht en is daar gelukkig mee, dat gebeurt onbewust en het heeft een reden.

Overgewicht is veel meer dan te veel eten!

Lekker makkelijk om te denken dat minder eten en meer bewegen de oplossing kan zijn. Hiermee laat je een heel grote groep buiten beschouwing.
Er is een reden voor overgewicht, mensen kiezen daar nooit bewust voor, dat gebeurt onbewust.

Respect voor jezelf.

Als je mensen met overgewicht hoort praten over hoe en wanneer ze eten dan hoor je bijvoorbeeld dat ze destructieve gedachten en gedrag hebben. Liefdeloos en respectloos met je eigen lichaam en gezondheid omgaan is een patroon wat ontstaan is in je jeugd. Door een gedachte; ik ben nooit goed genoeg, ik mag niet voelen, ik doe er niet toe.

Oude patronen.

Als je huilt wil je aandacht, je wilt gehoord worden en getroost. Als je in plaats van liefde en aandacht, koek krijgt, dan kan je het gevoel krijgen dat jij er niet toe doet. Wat los je op met koek? Niets,natuurlijk. Maar als kind ben je niet kritisch en je eet koek als troost. De volgende keer als je weer verdriet hebt, huil je misschien nog een keer, maar het kan zijn dat je zelf de koek al pakt. Je leert niet omgaan met emoties en je leert vreemd eetgedrag aan.

Liefde voor jezelf.

Fouten maken mag niet. Veel kinderen zijn bang om fouten te maken. Fouten maken stelt mensen teleur, je maakt mensen verdrietig. Kinderen kunnen heel hard aan het werk gaan om noot weer fouten te maken. Ze maken een ideaalbeeld van hoe ze willen zijn en werken keihard. Maar ze halen het ideaalbeeld nooit! Het is kansloos. Het is een plaatje, jij bent het niet. Het geeft je enorm veel stress en angst, die zich opstapelt en heel zwaar kan worden en zijn uitweg zoekt in eten.

Verslaving aan zoetigheid.

Zoetigheid geeft troost. Moedermelk is heel zoet en troostrijk. De warmte van een moederlijf is net zo belangrijk voor een baby als moedermelk. Zoetigheid, zeker zuivel houdende dingen als chocolade, ijs, melk, troost. Vanaf de eerste dag.

Emotie eten, wie kent het niet?

Gezelligheid is ook een emotie die wij bijna allemaal met eten en drinken associëren. Je kunt dat gevoel in eten zoeken. Het saamhorige gevoel, kun je oproepen door te eten. Taart en chips, zijn dingen die we krijgen op een feestje. Als je heel down bent, kan taart het gevoel van feestje oproepen.

Voel jij je onveilig? Dan is het toch niet zo vreemd dat je een muurtje om je heen bouwt. Je overgewicht kan je ook een gevoel van bescherming geven.

Stress voel je in je buik. Je buik kan enorm tekeergaan bij spanning. Wat is jou gedachte als je buik tekeer gaat? Dat je honger hebt toch? Een verkeerde interpretatie, maar je moet het maar weten.

Suikers geven je een high, je lichaam maakt dopamine aan. Dat is het beloningshormoon. Het wordt ook aangemaakt bij andere verslavingen. Heb jij zelden een complimentje gekregen of heeft niemand je ooit gewezen op wat je wel goed kunt, dan is de hang naar zoetigheid te verklaren.

Troost eten, comfortfood.

We laden het in onze winkelkarretjes, dat wat ons lichaam niet nodig heeft, maar waar je een goed gevoel bij krijgt. Kijk maar eens kritisch naar wat je eet.
Je lichaam heeft geen koek of pizza nodig, het zal je er nooit om vragen, maar je eet het toch.

 • Wat je nodig hebt is je bewust worden van je patronen.
 • Wat triggert jou om te eten. Welke emoties, welke gedachten, welk gedrag heb je ontwikkelt?
 • Als je die triggers onderzoekt ga je automatisch in regressie, je gaat terug in de tijd. Denk aan je ouders, je jeugd, de dingen die speelden.
 • Voel wat je lichaam je aangeeft. Is dat onrustige gevoel in je buik honger, of angst? Heb je voedsel nodig of liefde?
 • Ook als je net iets gegeten hebt, heb je daar werkelijk een goed gevoel door gekregen? Of heb je jezelf gestraft.

Verander je patronen. Als je zo stilstaat bij je emoties, dan leer je jezelf beter kennen. Dan kan je empathie opbrengen. Je kunt liefdevolle aandacht geven. Dan ben je je patronen aan het helen.

Dan kun je je oude gedrag accepteren en veranderen. Dat is waar we allemaal aan kunnen werken.

Dit mag je verwachten; afvallen met de virtuele maagband

 • 3 sessies van ca. 2 uur.
 • De maagband wordt geplaatst.
 • We onderzoeken je eetpatronen.
 • We kijken of er verslavingen zijn.
 • Je krijgt unieke sessies met inzichten en informatie.
 • Je krijgt hypnose sessie voor thuis.
 • Een ontspanningsoefening.
 • Je leert zelfhypnose.
 • En je krijgt na elke sessie een mail vol tips en handvatten.

De weg naar verandering.

Deze 3 sessies krijg je met een tussentijd van ongeveer 2 weken. In deze periode ben je bewust bezig een nieuwe leefstijl te ontwikkelen. Een nieuwe leefstijl, geen dieet of bewegingsschema maar een nieuwe leefstijl die bij jou past. Die nieuwe leefstijl is gericht op; eten zonder stress, eten dat wat goed voor je is, dat waar je energie van krijgt en je mindset over eten veranderen.
Je gaat ervaren dat je energie krijgt van goede voeding en dat je hierdoor je veel energieker, fitter en vooral fijner voelt!

Voor wie is de virtuele maagband?

 • Deze is bedoeld voor mensen die overeten, die geen bodem ervaren.
 • Mensen die teveel eten en de hele dag dooreten.
 • Mensen die kunnen dooreten zonder rem.
 • Mensen die al van alles gedaan hebben om af te vallen maar zonder resultaat.
 • Mensen die een andere mindset over eten willen, of een andere relatie met eten.

Geen bloederige riskante operatie, geen grote ingreep waarvan je lang moet herstellen. Een virtuele maagband is een prachtige oplossing voor mensen die een probleem hebben met eten. We pakken de oorzaak van overgewicht aan en geven je een mooie passende oplossing. Een maag die veel minder inhoud kan opnemen! Je gaat minder eten en dus afvallen. Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Dit hele bijzondere pakket, geheel op jouw behoeften en wensen afgesteld kost je €550.00. Het gaat om jouw gezondheid, jouw toekomst. Het is een investering in jezelf. 

Nieuwe lifestyle ontwikkelen.

Met de keuze voor een maagband ga jij de uitdaging aan om een nieuwe lifestyle ontwikkelen. Je leert hoe je kunt onderzoeken welke voeding bij je past. Je gaat bewust eten, met aandacht. Wat hebben voeding en emoties met elkaar te maken? Wat hebben voeding en hormonen met elkaar te maken? Je gaat op ontdekkingsreis.

Afspraak maken

Klik hier en maak een afspraak.

Ervaring van anderen.

Het heeft me veel meer opgeleverd dan ik ooit had kunnen denken.

Ik ben bijvoorbeeld veel rustiger geworden. Ik heb veel meer rust in mijn leven en ook in mijn emoties. Ik ben ook veel vriendelijker geworden, zowel voor mezelf als ook voor anderen. Ik ben met eten bezig omdat ik me er goed bij voel. Ik heb die obsessie niet meer. Ik wil die fijne energie houden en kies zonder moeite voor goede voeding.

Ik heb de zelfhypnose geleerd en dat is een leuke! Die pas is op heel veel dingen toe! Ik ben zo ongelooflijk opgelucht en verrast. En ik heb ervan genoten, het was een kadootje voor mezelf. Dankjewel. 49 jaar. S.N

Maagband. Ik heb gekozen voor een maagband en ik heb gevraagd om mijn gedachten te veranderen. Ik was de hele dag door in gedachten met eten bezig. Ik heb de maagband duidelijk gevoeld. Ik heb 3 dagen buikpijn gehad, daar waar ik die maagband had aangelegd. Daar was ik toch wel flink van onder de indruk. K.d. G. 54 jaar.

Na 1 sessie heb ik eigenlijk geen zoetigheid meer aangeraakt. Ik kreeg daardoor zoveel rust in mijn lijf daar knapte ik al zo van op. De tweede sessie hebben we gebruikt om het stress eten aan te pakken, niet eten omdat je honger hebt, maar omdat je stress voelt. Ook hier voelde ik direct resultaat van de sessie. Ik kon in alle rust mijn eten klaarmaken zonder dat ik van alles in mijn mond stopte om die onrust. Door die rust, maakte ik tijd om mijn eten in alle rust klaar te maken en op te eten. Eten is een andere beleving geworden. Heel bijzonder. M v W 48

Ik wilde graag een maagband, ik kan zo ongelooflijk veel eten. Ik heb van die buien, dat is niet best. Ik wil van dat oude probleem af. Het gaat met mij aan de haal. Ik kan dan niet stoppen en eet gewoon door. Ik heb een tijdje me heel down gevoeld, minderwaardig en naar. Ik weet dat ik toen begonnen ben met dit gedrag. Ik weet nu dat ik als ik me ooit weer down voel, mijzelf kan troosten met aandacht en liefde. Dat voelt veel beter. Ik ben met 100% winst de deur uit gegaan. S d B 52.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.