Een virtuele maagband is een proces van zo’n 40 dagen waarin je een transformatie doormaakt. Niet alleen krijg je de maagband die ervoor gaat zorgen dat je minder eet, ook gaan we op zoek naar die blokkades en belemmeringen die je op diep niveau in de weg zitten.

Dit mag je verwachten;

 • 3 sessies van ca. 2 uur.
 • De maagband wordt geplaatst.
 • We onderzoeken je eetpatronen.
 • We kijken of er verslavingen zijn.
 • Je krijgt unieke sessies met inzichten en informatie.
 • Een hypnose sessie voor thuis.
 • Een ontspanningsoefening.
 • Je leert zelfhypnose.
 • En je krijgt mails vol tips en handvatten.

De weg naar verandering.

Deze 3 sessies krijg je met een tussentijd van ongeveer 2 weken. In deze periode ben je bewust bezig een nieuwe leefstijl te ontwikkelen. Een nieuwe leefstijl, geen dieet of bewegingsschema maar een nieuwe leefstijl die bij jou past. Die nieuwe leefstijl is gericht op; eten zonder stress, eten dat wat goed voor je is, dat waar je energie van krijgt en je mindset over eten veranderen.
Je gaat ervaren dat je energie krijgt van goede voeding en dat je hierdoor je veel energieker, fitter en vooral fijner voelt!

Voor wie is de virtuele maagband?

Deze is bedoeld voor mensen die overeten, die geen bodem ervaren. Mensen die teveel eten en de hele dag door. Mensen die kunnen dooreten zonder rem. Mensen die al van alles gedaan hebben om af te vallen maar zonder resultaat. Mensen die een andere mindset over eten willen, of een andere relatie met eten.

Geen bloederige riskante operatie, geen grote ingreep waarvan je lang moet herstellen. Een virtuele maagband is een prachtige oplossing voor mensen die een probleem hebben met eten. We pakken de oorzaak van overgewicht aan en geven je een mooie passende oplossing. Een maag die veel minder inhoud kan opnemen! Je gaat minder eten en dus afvallen. Wil je een afspraak? Mail of bel T 0515 44 35 88

Dit hele bijzondere pakket, geheel op jouw behoeften en wensen afgesteld kost je €550.00. Het gaat om jouw gezondheid, jouw toekomst. Het is een investering in jezelf. 

Wat kun je verwachten in de sessies?

Sessie 1. De eerste stap.

 • Visualiseer je wensbeeld.
 • Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen? We geven je zelfvertrouwen een boost.
 • Liefde voor jezelf, geeft je rust en dankbaarheid.
 • Wat is je relatie met eten?
 • We bespreken een ander eetpatroon, hoe zie je dit, wat wil je?
 • Het is heel belangrijk dat je stopt met zoetigheid omdat zoetigheid je wilskracht ondermijnd. De hang naar zoetigheid pakken we aan.
 • Het nieuwe eten. Wat wil je wel!!
 • Belemmeringen opruimen, dat wat je tegen werkt, weg ermee.
 • Stressvrij eten! Het nieuwe eten is met aandacht, genieten van het eten.
 • Een fijn en nieuw zelfbeeld, wen er maar aan. Je mag weer van jezelf houden.

Sessie 2 De grote verandering.

 • Evaluatie van de vorige sessie, wat heb je ervaren?
 • Veranderingen die je wilt behouden verankeren we, wat je nog wilt aanpassen neem ik mee.
 • Nooit eten met stress.
 • Positief vs negatief.
 • Een optimale vetverbrander worden, suikers vermijden.
 • Je krijgt geestkracht, wilskracht, een positieve overtuiging.
 • Is je zelfvertrouwen groot genoeg voor deze grote verandering? Zo niet, dan gaan we daar eerst mee aan de slag.
 • Dan is het grote moment aangebroken. Dan neem je heel bewust de keuze, een heel bepalende keuze, jij plaatst die maagband!
 • Jij legt de virtueel de maagband aan op de plek die goed voelt voor jou. Je doet dit zelf, met heel veel aandacht.  Als je 100% zeker weet dat jij die maagband goed hebt aangelegd, dan weet je dat je minder gaat eten.
 • We doen dit heel rustig en stap voor stap, vol aandacht en op een manier zoals dat bij jou past.
 • Wat je belemmert pakken we aan.

Sessie 3 De afronding.

Tijdens deze sessie evalueren we de vorige en kijken we naar je wensen. Voel je dat iets je tegenhoudt, dat je maagband niet helemaal goed zit, heb je ervaren dat er toch nog een trigger is die je aanzet tot eten? Dan werken we daaraan.
De toekomst visualiseren en verankeren. Het pad van de toekomst en je wens helemaal beleven. “If you can dream it, you can do it”. 

Weet dat op deze manier afvallen een liefdevol proces is, je mag afvallen, je moet niet. Daarom is eten zonder stress zo belangrijk, mindful eten, eten met aandacht en smaak. We zetten de puntjes op de i!  Mocht je nu ervaren dat je emotioneel nog iets hebt wat je tegenhoudt dan gaan we dat in deze sessie aanpakken. Dan gaan we bij deze sessie de diepte in om in de kern verandering aan te brengen.

We gaan het hele proces nog eenmaal langs en dan ronden we af. Dan mag jij de rest van je leven genieten van het resultaat.

Nieuwe lifestyle ontwikkelen.

Met de keuze voor een maagband ga jij de uitdaging aan om een nieuwe lifestyle ontwikkelen. Je leert hoe je kunt onderzoeken welke voeding bij je past. Je gaat bewust eten, met aandacht. Wat hebben voeding en emoties met elkaar te maken? Wat hebben voeding en hormonen met elkaar te maken? Je gaat op ontdekkingsreis.

Afspraak maken

Klik hier en maak een afspraak.

Ervaring van anderen.

Het heeft me veel meer opgeleverd dan ik ooit had kunnen denken.

Ik ben bijvoorbeeld veel rustiger geworden. Ik heb veel meer rust in mijn leven en ook in mijn emoties. Ik ben ook veel vriendelijker geworden, zowel voor mezelf als ook voor anderen. Ik ben met eten bezig omdat ik me er goed bij voel. Ik heb die obsessie niet meer. Ik wil die fijne energie houden en kies zonder moeite voor goede voeding.

Ik heb de zelfhypnose geleerd en dat is een leuke! Die pas is op heel veel dingen toe! Ik ben zo ongelooflijk opgelucht en verrast. En ik heb ervan genoten, het was een kadootje voor mezelf. Dankjewel. 49 jaar. S.N

Maagband. Ik heb gekozen voor een maagband en ik heb gevraagd om mijn gedachten te veranderen. Ik was de hele dag door in gedachten met eten bezig. Ik heb de maagband duidelijk gevoeld. Ik heb 3 dagen buikpijn gehad, daar waar ik die maagband had aangelegd. Daar was ik toch wel flink van onder de indruk. K.d. G. 54 jaar.

Na 1 sessie heb ik eigenlijk geen zoetigheid meer aangeraakt. Ik kreeg daardoor zoveel rust in mijn lijf daar knapte ik al zo van op. De tweede sessie hebben we gebruikt om het stress eten aan te pakken, niet eten omdat je honger hebt, maar omdat je stress voelt. Ook hier voelde ik direct resultaat van de sessie. Ik kon in alle rust mijn eten klaarmaken zonder dat ik van alles in mijn mond stopte om die onrust. Door die rust, maakte ik tijd om mijn eten in alle rust klaar te maken en op te eten. Eten is een andere beleving geworden. Heel bijzonder. M v W 48

Ik wilde graag een maagband, ik kan zo ongelooflijk veel eten. Ik heb van die buien, dat is niet best. Ik wil van dat oude probleem af. Het gaat met mij aan de haal. Ik kan dan niet stoppen en eet gewoon door. Ik heb een tijdje me heel down gevoeld, minderwaardig en naar. Ik weet dat ik toen begonnen ben met dit gedrag. Ik weet nu dat ik als ik me ooit weer down voel, mijzelf kan troosten met aandacht en liefde. Dat voelt veel beter. Ik ben met 100% winst de deur uit gegaan. S d B 52.

Wil jij; stoppen met roken, afvallen, een leven zonder angst en fobie, uit je burn-out komen, verlost van je eetproblemen, meer zelfvertrouwen, stress reduceren, omgaan met je HSP, omgaan met PDS, leren pijn te beheersen, je depressie de baas worden, migraine voorkomen, beter omgaan met hormonale issues als PMS, menstruatie klachten, overgang, beter concentreren en leren, of je verslavingen de baas worden? Maak dan een afspraak.